Neem contact met ons op info@lucullus-medical.com

Mercator GoGrip zwart XL poedervrij nitril handschoenen met structuur - 50st

SelecteerMaat:
€ 6,09 met VAT
€ 5,03 zonder BTW
Op voorraad:50 stuks
Geschatte Leveringstijd:donderdag 28 september
Laagste prijsgarantie Voor dit product garanderen wij de laagste prijs op de markt.

Beschrijving

MERCATOR® gogrip zwart - Premium handschoenen voor professionals!

Als u op zoek bent naar hoogwaardige nitrilhandschoenen voor het werken in een ruwe omgeving, waar grip en precisie belangrijk zijn en bewegingsvrijheid niet beperkt is, als weerstand tegen virussen, schimmels en bacteriën belangrijk voor u is, dan zijn MERCATOR® gogrip zwarte nitrilhandschoenen gemaakt voor jou.

Handschoenen voor speciale doeleinden!

De extreem flexibele MERCATOR®- handgrepen zijn 2 keer dikker dan de standaardhandschoenen die op de markt verkrijgbaar zijn. Deze handschoenen zijn gemaakt van duurzaam nitril en hebben een unieke 3D-diamanttextuur die je grip stevig en stabiel houdt zonder je nauwkeurigheid te beperken. Met de originele MERCATOR® go- gripstructuur kunt u mobiele apparaten bedienen zonder uw handschoenen uit te doen. Bovendien voorkomt de revolutionaire 3D-diamanttextuur zweten van de handen tijdens gebruik, wat het werkcomfort verhoogt en het risico op beschadiging van de huid van de handen minimaliseert.

Eén handschoen, vele toepassingen!

Het wordt vooral aanbevolen in de automobiel-, bouw-, montage- en industriële sectoren - overal waar uw handen bescherming nodig hebben tegen vuil en worden blootgesteld aan chemische stoffen zoals oliën of vetten.

De hoge kwaliteit van persoonlijke beschermingsmiddelen wordt bevestigd door de opname van handschoenen in categorie III, type B. We onderwerpen onze handschoenen aan uitgebreide tests om uw veiligheid en bescherming tegen schimmels, bacteriën en virussen te garanderen.

Dankzij flexibiliteit en hoge treksterkte kunt u het aantal gedragen handschoenen verminderen - waardoor u zorg draagt voor het milieu.

Geef uw handen eersteklas bescherming - kies voor MERCATOR® go grip !

MERCATOR® go grip black is een nieuwe versie van de MERCATOR® powergrip black handschoen

Speciaal aanbevolen voor:

  • Automechanica
  • Werkplaats
  • Bouw- en montagewerkzaamheden - automobiel-, industrie-, machinebouw- en bouwsector.
  • Elektrotechniek, loodgieterij, onderhoud, slotenmakerij en timmerwerk, gemeentelijke economie, technisch-operationele en sanitaire sector.
  • Voedselindustrie.
  • Het schoon houden.
  • Thuis ambachtslieden (DIY). 

 

 

 

Parameters:

Maat XL