Neem contact met ons op info@lucullus-medical.com

Handige links

 1. Veel Gestelde Vragen

  Klachten

  Wat moet ik doen als ik de goederen wil claimen? Hoe snel is de afhandeling van een klacht?

  Bekijk meer
 2. Veel Gestelde Vragen

  Transport en levering

  Wat is de levertijd? Wat is de wijze van vervoer? Kan ik contant betalen bij ontvangst van het pakket?

  Bekijk meer
 3. Veel Gestelde Vragen

  Volgorde

  Hoe kan ik bestellen? Kan ik in het buitenland bestellen? Kan ik mijn bestelling annuleren als deze nog niet is verzonden?

  Bekijk meer
 4. Veel Gestelde Vragen

  Retourneren & Terugbetalingen

  Hoe kan ik de goederen retourneren? Hoeveel dagen heb ik om de goederen te retourneren? Hoe lang duurt het om geld over te schrijven naar een rekening?

  Bekijk meer
 5. over bedrijf

  Contact

  Kunt u het antwoord niet vinden in ons Helpcentrum? Of wilt u om een andere reden contact met ons opnemen? Schrijf ons en we nemen snel contact met je op.

  Bekijk meer
 6. over bedrijf

  Over ons

  De online winkel is gespecialiseerd in de import en distributie van medische hulpmiddelen van verschillende grote internationale fabrikanten.

  Bekijk meer
 7. Alles over winkelen

  Klachtenvoorwaarden

  Klachtenvoorwaarden en garantieservice van de online winkel lucullus-medical.com. De behandeling van klachten wordt beheerst door de garantievoorwaarden van de betreffende goederen.

  Bekijk meer
 8. Alles over winkelen

  Privacy

  Wij verwerken uw persoonlijke gegevens met het oog op het sluiten van het contract via internet en de uitvoering ervan, met name voor het accepteren en registreren van de bestelling, het verwerken van de bestelling, het verzenden van de goederen, het uitgeven van het boekhoudingsdocument, het oplossen van de herroeping van het contract en mogelijke klachten .

  Bekijk meer
 9. Alles over winkelen

  Zakelijke voorwaarden

  De algemene handels- en klachtenvoorwaarden van de e-shop regelen het proces van aankoop van goederen door consumenten via de e-shop, de verkoop- en aankoopvoorwaarden van goederen via de e-shop van de verkoper, de rechten en plichten van de partijen, dwz de verkoper en de consument die voortvloeien uit de tussen deze partijen gesloten koopovereenkomst is de aan- en verkoop van goederen via de e-shop van de verkoper.

  Bekijk meer
 10. Veel Gestelde Vragen

  Betalingsmogelijkheden

  Welke soorten betalingen zijn er? Kan ik een factuur op mijn bedrijfsnaam krijgen? Krijg ik een bevestiging van betaling?

  Bekijk meer