Neem contact met ons op info@lucullus-medical.com

MERCATOR nitrylex complete XL poedervrije nitril handschoenen

SelecteerMaat:
€ 3,99 met VAT
€ 3,30 zonder BTW
Vervaldatum: mei 2025
Op voorraad: onmiddellijk verzenden
Koerier naar adres maandag 24 juni
€ 15,90
Afhaalpunten vrijdag 28 juni
€ 9,49
Laagste prijsgarantie Voor dit product garanderen wij de laagste prijs op de markt.

Beschrijving

Hoogwaardige wegwerp onderzoeks- en beschermende nitrilhandschoenen die een extreem hoge tastgevoeligheid garanderen bij het werken in vergelijking met standaard diagnostische handschoenen. Microtextuur met extra textuur op de vingertoppen zorgt voor een betrouwbare grip en veilig werken in elke situatie. Ze werken als een "tweede huid" op de handen. Ze zijn poedervrij, maar de binnenkant van de handschoenen is gecoat met een polymeerlaag die de huid niet irriteert en gemakkelijk aan te trekken is, zelfs met natte handen.

De unieke productietechnologie maakt het mogelijk om de hoogste sterkte van het materiaal te bereiken. Ze hebben verlengde manchetten die maximale bescherming bieden tegen virussen en bacteriën van verschillende soorten. De handschoenen zijn 2,6 cm langer, wat niet alleen een betere bescherming biedt voor de hand, maar ook voor de onderarm. Het duurzame en flexibele nitrilmateriaal is het belangrijkste voordeel van deze handschoenen.

Als je de voorkeur geeft aan comfort, maar tegelijkertijd veiligheid op het werk, dan zijn deze handschoenen de meest ideale keuze voor jou.

Handschoenen zijn niet alleen bedoeld voor gebruik in een medische omgeving, ze worden ook aanbevolen voor huishoudelijk werk, voor werkzaamheden in de tuin, maar ook voor de industrie.

De handschoenen zijn lavendelkleurig. Ze zijn bilateraal (zonder onderscheid te maken tussen rechter- en linkerhand).

1 verpakking bevat 100 handschoenen.

Kenmerken van het NITRILE-materiaal:

Nitril- of acrylonitril-butadieenrubber (NBR) is een materiaal gemaakt van organische chemische verbindingen. Het productieproces van dit materiaal is zodanig aangepast dat het kan concurreren met natuurrubber. Nitrilhandschoenen zijn een ideaal alternatief voor handschoenen gemaakt van natuurlijk latexmateriaal, daarom worden ze vaak synthetische latexhandschoenen genoemd.

Voordelen van nitrilhandschoenen:

  • hoge elasticiteit, zachtheid en scheurvastheid;
  • ze bevatten geen latexproteïnen en veroorzaken dus geen allergische reacties
  • grote tactiele gevoeligheid in de handen met een gevoel van "tweede huid"
  • comfortabel te gebruiken onder alle omstandigheden

Parameters:

Vervaldatum mei 2025
EAN 5906615165293
MPN NB000022330
Maat XL
Kleur Blauw
Aantal stuks 100 ks