Neem contact met ons op info@lucullus-medical.com

Mercator nitrylex groen XL poedervrije nitril handschoenen - 100st

SelecteerMaat:
€ 3,99 met VAT
€ 3,30 zonder BTW
Meer dan op voorraad99 stuks
Geschatte Leveringstijd:donderdag 28 september
Laagste prijsgarantie Voor dit product garanderen wij de laagste prijs op de markt.

Beschrijving

Hoogwaardige wegwerponderzoek poedervrije nitrilhandschoenen in een prachtige groen-mintkleur, die u een perfecte bescherming bieden tegen bacteriën, schimmels en virussen. Ze zijn een garantie van de hoogste kwaliteit, zoals blijkt uit hun kwalificatie in categorie III als barrière tegen alle virussen, bacteriën en schimmels. Ze zijn getextureerd op de vingertoppen, wat een positief effect heeft op de tactiele gevoeligheid, zelfs in een vochtige omgeving. Ze zijn poedervrij, maar de binnenkant van de handschoenen is gecoat met een polymeerlaag die de huid niet irriteert en gemakkelijk aan te trekken is, zelfs met natte handen. Ongewenst zelfrollen van de handschoenen wordt verzekerd door een regelmatig opgerolde rand (manchet).

Ze zijn een ideale keuze voor gebruik in schoonheids- en kapsalons, in laboratoria die in contact komen met chemische stoffen, in sanitaire en hygiënische activiteiten, in veterinaire klinieken of bij verschillende huishoudelijke taken. Ze veroorzaken geen allergieën en zijn zeer goed bestand tegen scheuren.

Ze zijn bilateraal (zonder onderscheid te maken tussen rechter- en linkerhand).

1 verpakking bevat 100 handschoenen.

Kenmerken van het NITRILE-materiaal:

Nitril- of acrylonitril-butadieenrubber (NBR) is een materiaal gemaakt van organische chemische verbindingen. Het productieproces van dit materiaal is zodanig aangepast dat het kan concurreren met natuurrubber. Nitrilhandschoenen zijn een ideaal alternatief voor handschoenen gemaakt van natuurlijk latexmateriaal, daarom worden ze vaak synthetische latexhandschoenen genoemd.

Voordelen van nitrilhandschoenen:

  • hoge elasticiteit, zachtheid en scheurvastheid;
  • ze bevatten geen latexproteïnen en veroorzaken dus geen allergische reacties
  • grote tactiele gevoeligheid in de handen met een gevoel van "tweede huid"
  • comfortabel te gebruiken onder alle omstandigheden

Parameters:

Maat XL