Neem contact met ons op info@lucullus-medical.com

Poedervrije nitrilhandschoenen Mercator Nitrylex compleet XL - 100 stuks

SelecteerMaat:
€ 6,39 met VAT
€ 5,28 zonder BTW
Meer dan op voorraad99 stuks
Geschatte Leveringstijd:donderdag 9 februari

Beschrijving

Hoogwaardige wegwerp onderzoeks- en beschermende nitrilhandschoenen die een extreem hoge tastgevoeligheid garanderen bij het werken in vergelijking met standaard diagnostische handschoenen. Microtextuur met extra textuur op de vingertoppen zorgt voor een betrouwbare grip en veilig werken in elke situatie. Ze werken als een "tweede huid" op de handen. Ze zijn poedervrij, maar de binnenkant van de handschoenen is gecoat met een polymeerlaag die de huid niet irriteert en gemakkelijk aan te trekken is, zelfs met natte handen.

De unieke productietechnologie maakt het mogelijk om de hoogste sterkte van het materiaal te bereiken. Ze hebben verlengde manchetten die maximale bescherming bieden tegen virussen en bacteriën van verschillende soorten. De handschoenen zijn 2,6 cm langer, wat niet alleen een betere bescherming biedt voor de hand, maar ook voor de onderarm. Het duurzame en flexibele nitrilmateriaal is het belangrijkste voordeel van deze handschoenen.

Als je de voorkeur geeft aan comfort, maar tegelijkertijd veiligheid op het werk, dan zijn deze handschoenen de meest ideale keuze voor jou.

Handschoenen zijn niet alleen bedoeld voor gebruik in een medische omgeving, ze worden ook aanbevolen voor huishoudelijk werk, voor werkzaamheden in de tuin, maar ook voor de industrie.

De handschoenen zijn lavendelkleurig. Ze zijn bilateraal (zonder onderscheid te maken tussen rechter- en linkerhand).

1 verpakking bevat 100 handschoenen.

Kenmerken van het NITRILE-materiaal:

Nitril- of acrylonitril-butadieenrubber (NBR) is een materiaal gemaakt van organische chemische verbindingen. Het productieproces van dit materiaal is zodanig aangepast dat het kan concurreren met natuurrubber. Nitrilhandschoenen zijn een ideaal alternatief voor handschoenen gemaakt van natuurlijk latexmateriaal, daarom worden ze vaak synthetische latexhandschoenen genoemd.

Voordelen van nitrilhandschoenen:

  • hoge elasticiteit, zachtheid en scheurvastheid;
  • ze bevatten geen latexproteïnen en veroorzaken dus geen allergische reacties
  • grote tactiele gevoeligheid in de handen met een gevoel van "tweede huid"
  • comfortabel te gebruiken onder alle omstandigheden

Twijfel je of de handschoenen bij je passen?

Aarzel dan niet om het contactformulier met uw adres in te vullen en wij sturen u GRATIS stalen toe !

aql blood virus nitrile fingertip chemo

Parameters:

Maat XL

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!